Metalliteollisuus

Paras suorituskyky jokaiselle prosessille

Metallien työstö asettaa automatisoinnille monia haasteita: tarkkuus ja korkea suorituskyky kestävällä, vähän huoltoa tarvitsevalla tekniikalla. Luokkansa parhaimmissa tuotteissa ja avoimessa ja kytkentävalmiassa arkkitehtuurissa YASKAWA luo tärkeät edellytykset erinomaisille ja energiatehokkaille ratkaisuille. Ja on tehnyt niin vuosikymmenien ajan.

Energiatehokkaat taajuusmuuttajat karaan, kääntölaitteeseen ja kuljetukseen

Oli se sitten hallintakaapeissa tai seinällä, puhtaassa tai karskissa ympäristössä: YASKAWA-taajuusmuuttajien joustava tuotesuunnittelu varmistaa luotettavan toiminnan monenlaisissa ympäristöolosuhteissa.

YASKAWA-taajuusmuuttajien avulla on helppo toteuttaa energiatehokkaita ja voimakkaita kara-käyttöjä. Jopa 1000 Hz:n lähtötaajuudella, ja vastaavilla vaihdelaatikoilla, karan sovellukset korkealle nopeusalueelle ovat mahdollisia.

Taajuusmuuttajamme erikoispainos täyttää käämitys- ja kelausjärjestelmien erityisvaatimukset. Asynkronisia ja kestomagneettimoottoreita voidaan ohjata nopeusanturilla tai ilman, ja ne mahdollistavat tekstiilien, paperin, kalvojen, johtimien jne. täsmällisen käämityksen.

Rajoittamattomat mahdollisuudet

 • Joustava moottorin ohjaus, laajat ja laajennettavat toiminnot ja tehoalue jopa 630 kW:iin: V1000 ja
 • A1000-taajuusmuuttaja ja seuraaja GA700 sopivat monenlaisiin sovelluksiin, yksinkertaisista kuljetushihnoista monimutkaisiin järjestelmiin, joissa on verkotettu käyttö.

Helppo integrointi ohjausjärjestelmään

 • Tukee kaikkia yleisiä protokollia ja topologioita
 • Korkeintaan viiden taajuusmuuttajan kustannustehokas verkottaminen yhden kenttäväyläkortin kautta

Kustannussäästöjä sisäänrakennetun käyttöliittymän avulla

 • RS-485 MEMOBUS/Modbus -protokolla
 • Tiedonsiirtonopeudet 115,2 kBit/s

Taajuusmuuttujatekniikka korkean tarkkuuden leikkaamiseen ja muotoiluun

YASKAWAlla on laaja kokemus ja tekninen osaaminen liikeohjauksen alalla maailmanlaajuisesti yli 12 miljoonan asennetun servojärjestelmänsä vuoksi. Tulos: erinomainen suorituskyky ja erittäin alhainen epäonnistumisaste.

Tarkka plasmaleikkaus

Suuri vääntövoima yhdistettynä erittäin tehokkaaseen tärinänvaimennukseen varmistaa äärimmäisen reittitarkkuuden jopa korkeilla tuotantonopeuksilla.

Suuri suoritusteho taivutuspuristimissa

Sigma-7-servomoottorit asettavat takaosan taivutuspuristimissa salamannopeudella, mikä varmistaa täydellisen tuloksen.

Parannettu tärinänvaimennus

Aikaisempaa tärinänvaimennustoimintoa on parannettu ja laajennettu laskeutumisajan edelleen optimoimiseksi. Tämä vähentää tärinää ja resonansseja käytön ja pysähtymisen aikana. Tämä heijastuu lopputuotteiden laatuun

Robotit hitsausta, leikkaamista ja käsittelyä varten

YASKAWA tarjoaa erityisiä hitsausrobotteja, laadukkaita paikoituslaitteita ja portaalijärjestelmiä täydellisiin hitsausjärjestelmiin saakka. Lisäksi YASKAWA: n MOTOMAN-robotit ovat nopeuden, tarkkuuden ja kustannustehokkuuden vuoksi myös optimaalinen ratkaisu käsittelyyn ja materiaalinsyöttöön.

Kokonaistoimituksen hitsausjärjestelmät

Yli 30 vuoden kokemuksella ja yli 30%:n* markkinaosuudella YASKAWA on ykkönen automatisoidussa polkuhitsauksessa.. Järjestelmien kehittämiseen ja rakentamiseen sekä robottiohjelmointiin YASKAWA tarjoaa monipuolisen paketin asiakkaan vaatimusten mukaan.

Materiaalinkäsittely roboteilla

MOTOMAN MH -sarja tarjoaa joustavia, 6-akselisia nopeita robotteja moniin sovelluksiin, kuten käsittely-, koneen lastaus-, jalostus- ja jakelusovelluksiin.

Metalliteollisuuden ratkaisut

Robotti on yleinen työkalu moniin koneistustoimintoihin:

 • Käsittely
 • Poraus
 • Leikkaus
 • Työkappaleen syöttö
 • Pistehitsaus
 • Kaarihitsaus
 • Avaimet käteen-robottipohjaiset kaarihitsauskennot

Ohjaus ja visualisointi

Koneiden tehostuessa on entistä tärkeämpää tarkkailla koneiden kuntoa jatkuvasti ja tarkasti. YASKAWA:n koneohjaimet ja integroidut liikkeohjaimet tarjoavat optimaalisen ratkaisun kaikentyyppisiin sovelluksiin. eoPanels, ammattitaitoiset paneelit ja jopa VIPA Controlsin paneelitietokoneet tarjoavat sopivat toimintakonseptit ihmisen ja koneen vuorovaikutukseen.