Servokäytöt

Nopea - vauhdikas - luotettava

Sigma-7 Servokäytöt

Täysin digitaaliset, helposti verkkoon kytkettävät Sigma-7 servovahvistimet. Kunkin servokäytön tuottavuusominaisuudet mahdollistavat tarkemman hallinnan ja lyhyemmät asettumisajat. Jokainen malli on varustettu päivitetyillä ohjelmistoalgoritmeilla, jotka voivat virittää automaattisesti, tukahduttaa tärinän ja kompensoida kitkaa, aaltoilua ja tehosteita. Voit valita laajasta käyttöliittymien ja vaihtoehtojen joukosta.

Lue lisää

Pyörivät Servomoottorit

Tuomme jokaiselle pyörivälle servomoottorille vuosikymmenien käytännön suunnittelukokemuksen, joten voit valita laajasta valikoimasta kokoja, nopeuksia ja vääntömomentteja.

SGM7A

Sigma-7-sarjan yleiskäyttöinen työjuhta, SGM7A, on saatavana laajassa kokovalikoimassa ja kattaa kapasiteettiskaalan matalasta keskitasoon.

SGM7G

Tarjoaa 1500 rpm:n nimellisnopeuden sekä nopean ja tasaisen suorituskyvyn laajalla tehoalueella.

SGM7J

Optimoi kuorman sovittaminen pienemmän kapasiteetin kuormituksiin tällä keskimääräisen inertian servomoottorilla, joka antaa maineellemme poikkeuksellisen luotettavuuden.

Lue lisää

Lineaariset Servomoottorit

Haastamme jatkuvasti suorituskyvyn esteitä lineaarisilla servomoottorituotteillamme. Lineaarimoottorimme parantavat suorituskykyä, luotettavuutta, nopeutta ja tarkkuutta useimmissa automaatiosovelluksissa.

Lue lisää

Suorakäyttöyksiköt

Suorakäyttömoottorimme eliminoivat räjähdyksen kaasuttimessa, vähentävät mekaanisten komponenttien määrää ja tarjoavat jäykän mekaanisen järjestelmän erittäin dynaamisiin sovelluksiin.

Lue lisää