Yaskawa Connected Factory

Siirtymä uuteen sukupolveen

Yaskawa Connected Factory

Digitalisaatio luo perustan tulevaisuuden tehdasautomaation kehittämiselle. Jotkut kutsuvat sitä Teollisuus 4.0:ksi, toiset sanovat esineiden Internetiksi ja me kutsumme sitä i³-Mekatroniikaksi, mutta kaikki nämä termit viittaavat kytkettyjen laitteiden jännittävään älykkääseen tehtaaseen, joka lisää tuottavuutta ja tuotannon joustavuutta. Yksi kysymys on kuitenkin jäljellä: milloin kaikki on saatavilla? Vastauksemme on ... NYT!

60-luvun lopulla Yaskawa keksi termin mekatroniikka. Nyt, 50 vuotta myöhemmin, voidaan tarkastella i³-Mekatroniikan seuraavan sukupolven maailmaa. Yaskawa Connected Factoryn kanssa - joka on yksi i³-Mekatroniikan tärkeimmistä elementeistä - tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille aidon ohjelmistopakettituotteen tehdasautomaatioon. Se on helppo asentaa, helppo konfiguroida ja helppo kenen tahansa käyttää. Sen modulaarinen ohjelmistorakenne tekee mahdolliseksi kasvun hyödyntämällä Teollisuus 4.0:n digitaalimuutoksen etuja.

i³-Mekatroniikka

integrated

Tuotantoympäristömme avulla asiakkaat voivat kerätä ja analysoida reaaliaikaista tietoa. Se on avoin täydentävälle data-analyysille erikoistuneella Big Data -analyysillä ja AI-oppimisella. Yaskawa Connected Factory voi visualisoida tuotantotiedot sovellus-, kone- ja koko tuotantolinjan tasolla.

intelligent

Big Data -analyysi ja kerätyn tuotantopaikkadatan AI-oppiminen tarjoavat uusia tapoja optimoida tuotantoprosessi kone- ja tehdastasolla.

innovative

Tuotantoprosessin perusteellisesta analyysistä saatuja näkemyksiä käytetään parannuksiin ja paremman tuotantotason ja laadun luomiseen.

 

 

Yaskawa Connected Factory YCF 1.0

Yaskawa Connected Factory tarjoaa täydellisen hallintanäkymän:

  • Omaisuuden hallinta, reaaliaikaisen tiedon seuranta ja kerätty tuotantotieto kehittyneitä analyysejä ja prosessiparannuksia varten
  • Tehdastiedot saatavissa tehtaan operatiiviselle tiimille ja päätöksentekijöille, mutta myös asiakkaille, liikekumppaneille ja toimittajille

KPI (Key Performance Indicators):

  • LIVE-alue
  • SUORITUSKYKY-alue
  • ENNUSTEET-alue