GP-Sarja

MOTOMANin GP-sarjan robotit ovat kompakteja ja erittäin nopeita kappaleenkäsittelyrobotteja, joiden hyötykuorma on 7, 8, 12 tai 25 kg.

Helpon asennuksen ja huollon sekä käytännöllisen rakenteen ansiosta käyttöönotto, käyttö ja ylläpito on vaivatonta ja tehokasta.

Lue lisää

MH-Sarja

MOTOMAN MH on joustava 6-akselinen huippunopea robotti, joka soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Näitä voivat olla materiaalin käsittely, lataus- ja purkutehtävät, materiaalin prosessointi sekä jakelutehtävät.

MH-mallien hyötykuorma on 3 – 250 kg ja liikealue 532 – 3 106 mm.

Kompaktin rakenteensa ansiosta MH-robotit voidaan asentaa lähelle käsittelykohdetta, mikä lyhentää jaksoaikoja.

Lue lisää

MotoMINI-Sarja

6-akselinen MotoMINI on erittäin tehokas pienten osien käsittelyssä ja kokoonpanossa.

Keveytensä ansiosta se on helppo siirtää eri työvaiheiden välillä tai tuotannon muuttuessa.

Lue lisää

SDA-Sarja

MOTOMAN SDA -mallit ovat virtaviivaisia ja ketteriä 15-akselisia kaksivartisia robotteja, joiden liikkeille on ominaista ”ihmisen kaltainen” joustavuus ja nopea kiihtyvyys.

Nämä ominaisuudet tekevät robotista täydellisen ratkaisun moniin eri käyttökohteisiin, kuten kokoonpanoon, kappaleiden siirtämiseen, lataus- ja purkutehtäviin, pakkaamiseen ja muihin käsittelytehtäviin. Malli CSDA10F on tarkoitettu puhdastilakäyttöön.

SDA-mallien hyötykuorma on 5 – 40 kg ja työalue 845 - 1 323 mm. Robotin käsivarret voivat toimia joko yhdessä synkronoidusti tai suorittaa itsenäisiä tehtäviä toisistaan riippumatta. Koska robotin tarvitsema asennusala on pieni, sen avulla säästää arvokasta lattiatilaa.

Lue lisää

SIA-Sarja

Virtaviivainen ja tehokas, 7-akselinen ja yksivartinen MOTOMAN SIA-robotti on täydellinen valinta erilaisiin automatisoituihin prosesseihin. Mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi kokoonpanotyöt, tarkastustehtävät, lataus- ja purkutehtävät sekä materiaalin käsittely.

SIA-mallien hyötykuorma on 5 – 50 kg ja työalue 845 - 1 323 mm.

Vallankumouksellisen rakenteen, ranteen erinomaisen suorituskyvyn ja robotin rakenteeseen sijoitettujen kaapelireittien ansiosta robottia voi käyttää ahtaissa tiloissa ja sen ohjausmahdollisuudet ovat vailla vertaansa. Robotti pystyy liikkumaan helposti esimerkiksi kulmien ympäri tai koneen sisällä. 

Lue lisää