Innovaatiot

Uusin teknologia ja kehitys

Innovaatio ja Yaskawa

Tuotteemme ja ratkaisumme ovat jo yli 100 vuoden ajan tukeneet automaatiota monissa teollisuuden prosesseissa, kuten kaivostoiminnassa, konepajateollisuudessa ja työkalujen valmistuksessa, sekä myös auto-, pakkaus-, puunjalostus-, hissi-, tekstiili- ja puolijohdeteollisuudessa. Pyrimme jatkuvasti luomaan uusia arvoja mekatroniikan, puhtaan voiman ja humatroniikan aloilla.

 

Yaskawa Connected Factory

Siirtymä seuraavaan sukupolveen

Digitalisaatio luo perustan tulevaisuuden tehdasautomaation kehittämiselle. Jotkut kutsuvat sitä Teollisuus 4.0:ksi, toiset sanovat esineiden Internetiksi ja me kutsumme sitä i³-Mekatroniikaksi, mutta kaikki nämä termit viittaavat kytkettyjen laitteiden jännittävään älykkääseen tehtaaseen, joka lisää tuottavuutta ja tuotannon joustavuutta. Yksi kysymys on kuitenkin jäljellä: milloin kaikki on saatavilla? Vastauksemme on ... NYT!

Create Future

Yaskawan innovaatio-ohjelma

Lisätäksemme omaa korkeaa teknologiatasoamme tekemällä täysimääräisiä sijoituksia venture-yrityksiin, joilla on kykyä nopeampaan kehitykseen, nopeutamme pyrkimystämme saavuttaa ”ydinteknologian kehityksen ja avoimen innovoinnin fuusio”, kuten meidän "Vision 2025" hahmottelee, ja tarjota uusia arvoja yhteiskunnalle.