Yaskawa Europe GmbH

Globaali teknologiatoimittaja
Eurooppalainen toimija

Globaali

Innovatiivinen

Lähellä asiakkaita

Yaskawa on intohimoaan toteuttavien ihmisten yritys, jonka visiona on edistyksellisiin teknologioihin perustuva älykäs tulevaisuus – tulevaisuus, joka säästää sekä arvokasta aikaa että energiaa. Meille jokainen päivä merkitsee uutta tilaisuutta viedä kehitystä eteenpäin.

Tavoitteenamme on tuoda oma panoksemme yhteiskunnan kehitykseen parantamalla sen toimintatapoja, oman toimialamme suorituskykyä sekä tuottavuutta ja siten ihmisten arkea. Edistämme luonnollisestikin uusiutuvien resurssien käyttöä ja huolehdimme siten osaltamme elinympäristömme terveellisyydestä, jotta tuloksena olisi kestävä planeetta meille kaikille.

YASKAWA Europe tarjoaa mekatroniikka- ja robottiratkaisuja Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja IVY-maissa toimiville yrityksille. Yhtiön kotipaikka on Eschbornissa Saksassa. Näillä alueilla toimivien tytäryhtiöidemme ja Euroopassa sijaitsevien tuotantolaitostemme ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme.

Our

Management

Bruno J. Schnekenburger

President and CEO

Yaskawa Europe

Manfred Stern

Corporate Officer

Regional Head Yaskawa Europe

Miika Reinikka

President

Environmental Energy Division (The Switch)

Marcus Mead

President

Robotics Division

Drives Motion Controls

YASKAWAn taajuusmuuttajat, servokäytöt, koneohjaimet, ohjelmoitavat logiikat ja käyttöliittymät sekä asiakaskohtaiset käyttö- ja ohjausjärjestelmät ovat näyttäneet kykynsä markkinoilla jo vuosien ajan. Olemme pätevä yhteistyökumppani järjestelmäratkaisujen kehittämistyöhön, sillä meillä on kokemusta joustavista automaatioratkaisuista samoin kuin erikoisosaamista lukuisilla eri toimialoilla ja käyttökohteissa. YASKAWAn laajan tuotevalikoiman ansiosta asiakkaat voivat hankkia ohjaintuotteet ja suorituskykyiset järjestelmät yhdeltä toimittajalta.

Robotiikka

YASKAWA on eräs maailman suurimmista teollisuusrobottien valmistajista, jonka valmistamia robotteja asennetaan vuosittain 400 000 kappaletta eri puolille maailmaa. Sovelluskohtaisten versioiden (esim. hitsaukseen, lavaukseen, maalaukseen ja käsittelytehtäviin tarkoitettujen robottien) lisäksi laajaan valikoimaan kuuluu laboratorio- ja puhdastilakäyttöön tarkoitettuja robotteja samoin kuin käyttövalmiita huippuluokan automatisoituja hitsausjärjestelmiä.

Environmental Energy

 

 

Yaskawa Environmental Energy Divisioonan liiketoiminta vastaa tuulivoimasta, meriteollisuussovelluksista, energian varastoinnista sekä teollisuussovelluksista. Yhtiön innovatiiviset, sähköiset voimansiirtotuotteet, osaaminen ja ratkaisut muuntavat energiaa kestävällä tavalla, varastoivat energiaa tehokkaasti ja kuluttavat energiaa vastuullisesti. Kestomagneettimoottoreiden, taajuusmuuttajien ja umpiroottoriteknologiaan perustuvien suurnopeusmoottoreiden tehoalue on 200 kW - 10 MW. Asennuskantamme on kapasiteetiltaan yli 16 GW ja koostuu ympäristöystävällisestä megawattiluokan energiateknologiasta, jota yritys on toimittanut johtaville energia-alan edelläkävijöille ympäri maailmaa. 

1,900

Työntekijöitä Euroopassa

>100

Jälleenmyyjiä

8

Tuotantolaitoksia

23

YASKAWAn toimipaikkoja