U1000-sarja

U1000 on täydellinen valinta yhden moottorin käyttölaitteistoihin, joissa energian talteenotolle ja yliaaltojen osuudelle on asetettu tiukat vaatimukset. Tällaisia käyttökohteita ovat esimerkiksi hissit, liukuportaat, LVI-koneet, nostimet, sentrifugit ja monet muut kohteet.

Lue lisää

D1000-Sarja

YASKAWA on kehittänyt energian talteenottoon tarkoitetun muuttajayksikön D1000 . Tämä energiaa säästävä yksikkö mahtuu pieneen tilaan. D1000 -muuttajayksikköä voi käyttää sekä yksittäisten taajuusmuuttajien että servoakseleista ja roboteista koostuvien taajuusmuuttajajärjestelmien yhteydessä. Yksikkö syöttää aiemmin lämpönä hukkaan menneen jarrutusenergian takaisin sähköverkkoon. Tämä paitsi pienentää energiankulutusta ja kustannuksia, huolehtii myös osaltaan elinympäristömme suojelemisesta.

Lue lisää

R1000-Sarja

Energian talteenottoon tarkoitettu jarruyksikkö R1000 on älykäs ja tehokas vaihtoehto yhden tai usean akselin käyttöjen dynaamiselle jarrutukselle. Yksikön avulla huomattava määrä energiasta on mahdollista ottaa talteen. Laitetta R1000 voi käyttää sekä yksittäisten taajuusmuuttajien että servoakseleilla tai roboteilla varustettujen taajuusmuuttajajärjestelmien yhteydessä. Yksikkö syöttää aiemmin lämpönä hukkaan menneen jarrutusenergian takaisin sähköverkkoon.

Lue lisää