Luokkansa parhaat tuotteet ja järjestelmäratkaisut

Sitoutunut yli 100 vuotta tekniseen kehitykseen - tämä kuvaa ytimekkäästi robotti- ja automaatiovalmistaja Yaskawan toimintaa. Alkaen kolmivaiheisen induktiomoottorin kehittämisestä ja markkinoinnista vuonna 1915 ja siirtyen erilaisiin asynkronisiin, synkronisiin ja servomoottoreihin, Yaskawa tarjoaa nyt tuotevalikoiman, joka on tehnyt meistä johtavan valmistajan muuttuvien taajuusmuuttajien, servoasemien, ohjaustekniikan ja robotiikan aloilla.

i³-Mekatroniikka

Siirtymä seuraavaan sukupolveen

Digitalisaatio luo perustan tulevaisuuden tehdasautomaation kehittämiselle. Jotkut kutsuvat sitä Teollisuus 4.0:ksi, toiset sanovat esineiden Internetiksi ja me kutsumme sitä i³-Mekatroniikaksi, mutta kaikki nämä termit viittaavat kytkettyjen laitteiden jännittävään älykkääseen tehtaaseen, joka lisää tuottavuutta ja tuotannon joustavuutta. Yksi kysymys on kuitenkin jäljellä: milloin kaikki on saatavilla? Vastauksemme on ... NYT!

 

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottolomakkeemme tai soita suoraan tukitiimillemme. Vaihtoehtoisesti voit katsoa luettelon paikallisten tytäryhtiöidemme toimivaltaisista kumppaneista. Suodata helposti maan ja tuotevalikoiman mukaan.