Valmistusmerkintä

Yaskawa Europe GmbH

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Germany


Puhelin:  +49 6196 569-300

Fax:      +49 6196 569-398

Sähköposti:    info(at)yaskawa.eu.com

Toimitusjohtajat

Manfred Stern, Bruno J. Schnekenburger, Norbert Gauß, Marcus Mead

 

Frankfurtin kreivikunnan tuomioistuin, HRB 88369

UST (VAT) ID-numero: DE 128 960 627
 

Linkkejä koskeva vastuu

Verkkosivumme sisältää linkkejä ulkoisiin kolmansien osapuolien verkkosivustoihin, joiden sisältöön meillä ei ole hallintaa. Siksi emme vastaa ulkoisten sivujen sisällöstä. Linkitettyjen sivujen tarjoaja tai ylläpitäjä on aina vastuussa kyseisten sivujen sisällöstä. 

Linkitetyt ulkoiset sivut tarkistettiin mahdollisten lainrikkomusten varalta linkittämishetkellä. Ulkoisten sivujen linkittämishetkellä ei löytynyt laitonta sisältöä. Linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva seuranta ei ole kuitenkaan mahdollista ilman konkreettisia todisteita laittomasta sisällöstä. Poistamme tarvittavat linkit viipymättä, kun löydetään laillisia rikkomuksia.

Vastuu sisällöstä

Verkkosivumme sisältö on valmistettu erittäin huolellisesti. Emme kuitenkaan voi taata, että sisältö on virheetöntä, täydellistä tai ajantasaista. Saksan telemedialain (TMG) 7 §:n 1 momentin 1 pykälän mukaisesti palveluntarjoajana olemme yleisen lain nojalla vastuussa omasta sisällöstämme tällä verkkosivustolla. TMG:n 8–10 §:n mukaan emme kuitenkaan ole vastuussa palveluntarjoajana valvomaan kolmansien osapuolten siirrettyjä tai tallennettuja tietoja tai tutkia olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Tietojen käytön poistamista tai estämistä koskeviin velvoitteisiin ei vaikuta yleinen laki. Vastuu tästä koskee kuitenkin vasta siitä hetkestä, kun meille on ilmoitettu erityisestä lain rikkomuksesta. Kun olemme tietoisia tällaisista lainrikkomuksista, poistamme viipymättä tietyn sisällön.

Vastuu sisällöstä § 55 Abs. 2 RStV:n mukaan

Armin Schlenk

Yaskawa Europe GmbH

Markkinointi

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Germany