Liiketapaperiaatteita

Yaskawa EMEA – konsernin liiketapaperiaatteita koskeva opas

Me Yaskawa EMEAlla työskentelevät olemme ylpeitä siitä, että saamme tehdä töitä maailman johtavan teknologiayhtiön palveluksessa tarjoten innovatiivisia tuotteita ja palveluita voimansiirtoteknologian, teollisuusautomaation, robotiikan ja vihreän energian aloilla.

Innovatiivisen teknologian ja korkealaatuisten tuotteiden ohella maineemme rakentuu tiettyjen ominaisuuksien ja arvojen varaan, joista yhtenä tärkeimmistä on rehellisyys. Olemme kaikki yhdessä vastuussa tämän maineen vaalimisesta.

Arvomme, kuten henkilökohtainen vastuu, avoimuus, läpinäkyvyys sekä lainsäädännön vaatimusten ja eettisten periaatteiden noudattaminen, ovat meille elintärkeitä.

YASKAWA Electric Corporation on laatinut Yaskawa-konsernin liiketapaperiaatteita koskevan oppaan. Tämän oppaan perusteella laadittiin Yaskawa EMEA -konsernin liiketapaperiaatteita koskeva opas. Yaskawa EMEA -konsernin liiketapaperiaatteita koskeva opas koskee kaikkia EMEA-alueen yksiköitä.

Liiketapaperiaatteemme ja niitä käsittelevä opas (”sitoumuksemme”) sisältävät perusperiaatteet ja säännöt, jotka koskevat tapaamme toimia yhtiön sisällä ja suhteessa liikekumppaneihimme ja suureen yleisöön. Ne tarjoavat puitteet, joiden avulla voimme vastata päivittäin työssämme kohtaamiin lainsäädännöllisiin ja eettisiin haasteisiin, ja ne koskevat tasapuolisesti kaikkia kaikilla tasoilla. Ne sitovat siksi kaikkia EMEA-alueen hallituksen jäseniä, toimihenkilöitä, johtajia ja työntekijöitä.