Hissitekniikka

 

Hissiteollisuuden yhteistyökumppani

YASKAWA on valmistaja, jonka asiakaspohja on vaikuttava ja jolla on laaja kokemus hissijärjestelmien alueelta. Lukemattomien järjestelmien ytimenä ovat peruskomponentit, jotka on valmistanut YASKAWA. Et mahdollisesti huomaa tätä heti ensi silmäyksellä. OEM-valmistajana tarjoamme yhteistyökumppaneillemme malliversioita, joita ei ole varustettu YASKAWA-tuotemerkillä. Valmistaja tarjoaa lukuisia valinnaisia versioita juuri yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Näitä ovat:

 

  • käyttölaitepaketit, jotka sisältävät synkronimoottorin ja hissikäyttöön tarkoitetun taajuusmuuttajan L1000A
  • L1000taajuusmuuttajat V ja L1000A hissijärjestelmien modernisointiin
  • L1000H ja Blain Hydraulicsin venttiilit hydraulisiin hisseihin
  • J1000 taajuusmuuttaja ovien liikuttamiseen

Viisi YASKAWA-ratkaisua

YASKAWA tarjoaa ratkaisuja moniin eri hissiteollisuuden käyttökohteisiin yksittäisistä modernisointiin ja uusiin järjestelmiin käytettävistä komponenteista täydellisiin käyttövalmiisiin ratkaisuihin.
 

1. Taajuusmuuttajalla L1000A ja hissimoottorilla varustetut käyttölaitepaketit:

Tämä yhteensovitettu paketti sisältää taajuusmuuttajan ja 16- tai 20-napaisen köysiratoja varten tarkoitetun hissimoottorin, soveltuu 400 – 2500 kg:n kuormille.

2. L1000A yleiskäyttöinen taajuusmuuttaja

Hissijärjestelmissä käytettävien synkroni- ja induktiomoottoreiden tarkkaan ja tehokkaaseen ohjaukseen täydellisesti sopiva taajuusmuuttaja, soveltuu sekä vaihteellisiin että vaihteettomiin järjestelmiin.

3. Taajuusmuuttajalla L1000V varustettu modernisointipaketti

Taajuusmuuttajan L1000V tehoalue ja toiminnot tekevät mallista edullisen vaihtoehdon sellaisilla koneilla varustettujen hissien modernisointiin, joissa ei ole nopeuden takaisinkytkentää. Laite pienentää lisäksi hissijärjestelmän käyttökustannuksia ja parantaa myös matkustusmukavuutta.

4. Hydraulisiin järjestelmiin tarkoitettu paketti, varustuksessa L1000H

Innovatiivinen uusi ratkaisu vaativiin hydraulisiin hissijärjestelmiin Taajuusmuuttajan L1000H ja Blain Hydraulicsin venttiilin EV4 yhdistelmä varmistaa sekä hissin tasaisen liikkeen että poikkeuksellisen hyvän energiatehokkuuden.

5. Taajuusmuuttajat ovikäyttöihin

Yksinkertaisen pystysuoran liikkeen lisäksi YASKAWA-taajuusmuuttajat huolehtivat myös tehokkaasti ja taloudellisesti monien muiden liikemuotojen ohjauksesta.