Tekstiiliteollisuus

Luotettavuus ja osaaminen

YASKAWA-käyttöratkaisut toimivat tekstiilikoneiden voimanlähteenä kaikkialla maailmassa ja pitävät koneet käynnissä 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivänä vuodessa.

Tekstiilikoneiden tuotantokatkokset johtavat nopeasti erittäin suuriin taloudellisiin menetyksiin. Tämän vuoksi tällaiset seisokit on pystyttävä estämään huolellisen teknisen suunnittelun sekä luotettavien käyttökomponenttien ja järjestelmien valinnan avulla. YASKAWA on yhteistyökumppani, jolla on tarjota erityisesti tekstiiliteollisuuden käyttöön niin osaavia suunnittelutiimejä kuin korkealaatuisia tuotteita.

Osaaminen ja kokemus

YASKAWA on toimittaja, jolle on laaja kokemus tekstiiliteollisuuden alueelta pitkäaikaisten yhteistyöhankkeiden ansiosta. Yksittäisiin käyttökohteisiin räätälöidyt ratkaisut luovat perustan asiakkaiden tehokkuudelle ja kannattavuudelle. Paalinavauskoneesta kudontakoneeseen, ekstruudereista kelauskoneisiin – Yaskawa tuntee yksittäisten käyttökohteiden asettamat vaatimukset.

YASKAWA tarjoaa erityisesti tekstiiliteollisuudelle tarkoitettuja käyttölaitejärjestelmiä.

Tuotevalikoima kattaa koko tehoalueen 0,1 kilowatista 185 kilowattiin ja on varustettavissa sekä perus- että erikoistoiminnoilla. Näin tuotteet kattavat kaikki tekstiilikoneteollisuuden eri käyttökohteiden asettamat vaatimukset. YASKAWA on pitänyt taajuusmuuttajasarjan T1000 ja servokäyttösarjan Sigma-5 suunnittelun lähtökohtana sitä, että laitteet toimivat luotettavasti, ovat helppokäyttöisiä ja antavat mahdollisuuden kustannussäästöihin. Ohjaimet täydentävät valmistajan tuotevalikoimaa.