Toimitusjohtajan joulutervehdys asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Hyvä Asiakkaamme ja Yhteistyökumppanimme!

Vuosi kääntyy loppua kohti, ja nyt voidaan sanoa, että se on ollut täysin poikkeuksellinen, mutta silti menestyksekäs vuosi.

Poikkeuksellista päättyvässä vuodessa olivat olosuhteet, joissa me ja koko maailma olemme toimineet. Poikkeuksellista on myös ollut päättäväisyys, jolla Te olette kehittäneet toimintaanne vaikeuksista huolimatta. Kiitos, että olemme saaneet olla tässä työssä mukana, ja kiitos siitä yhteistyön ja ymmärryksen hengestä, jolla mahdollisia toimituksiin liittyviä viivästyksiä ja vaikeuksia on yhdessä voitettu.

Kaikkein parasta tässä vuodessa oli sen sisältämä lupaus hyvästä tulevaisuudesta. Suomalaiset yritykset investoivat automaatioon, ja se on parasta varautumista tuleviin, tunnettuihin haasteisiin. Rohkeus siirtyä epävarmassa maailmassa uuteen tekniikkaan kertoo luottamuksesta omiin ja kumppaneiden kykyihin. Se lupaa vahvaa kilpailukykyä ja hyvää menestystä jatkossakin.

Päättyvän vuoden tapahtumia oli mahdotonta ennustaa, eikä tulevastakaan vuodesta voi kovin paljon etukäteen lausua. Varmaa on vain se, että epävarmuus jatkuu.  Koska varmuudella emme tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Näinhän presidentti Koivistokin aikanaan opasti.

Länsimaisen teknologia-alan näkymä on joka tapauksessa suhteellisen rauhallinen. Yrityksillä on mahdollisuus ja tämän päivän tilanteessa suorastaan velvollisuus huolehtia kyvystään tuottaa vaurautta ja hyvinvointia maailmaan. Parhaiten se tapahtuu tavalla, joka täällä hyvin tunnetaan: kehittämällä yrityksiä, luotettavia tuotteita ja turvallisia tapoja valmistaa. Suomessa ja kaltaisissamme maissa se tarkoittaa automatisointia ja investointeja.

Uusi vuosi ja sen tuomat uudet tilanteet on paras kohdata levänneenä ja väistämättä myös hyvin syöneenä, sekä tietoisena siitä, että myös kumppanit ovat kunnossa ja valmiina antamaan panoksensa uusien tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Hyvää Joulua ja Menestystä Vuodelle 2023 toivottaen,

Nina Lehtinen

Toimitusjohtaja