Yaskawan DMC-divisioonan Suomen toiminnot siirtyvät 1.3.2024 Yaskawa Finland Oy:n alaisuuteen

Yaskawan DMC (Drive, Motion and Control) divisioonan Suomen toiminnot siirtyvät 1.3.2024 alkaen Yaskawa Nordic AB:n alaisuudesta suoraan Yaskawa Finland Oy:n alaisuuteen.

Muutoksen avulla pyrimme tehostamaan toimintojamme ja palveluamme sekä parantamaan asiakaskokemusta. Meidät tavoittaa 1.3.2024 alkaen kaikissa asioissa osoitteesta dmc-yfi@yaskawa.eu sekä puhelinnumerosta 040 3000 600.

Uskomme, että muutoksen ansiosta pystymme palvelemaan teitä vielä entistäkin tehokkaammin ja kattavammin. Arvostamme yhteistä liiketoimintaamme ja yhteistyötämme.

Mikäli teillä on kysymyksiä tähän muutokseen liittyen, niin olkaa rohkeasti yhteydessä.

 

Lue lisää DMC-tuotevalikoimastamme:

 

AC-taajuusmuuttujat

Taajuusmuuttajamme kattavat kaikki teollisuuslaitoksen automaatiosovellustarpeet. Nämä taajuusmuuttajat sisältävät viimeisimmät teknologiset edistysaskeleet vaihtovirtamoottorin nopeuden säädössä, minkä mahdollistaa kokemus ja omistautuminen laatuun suunnittelussa ja valmistuksessa.

 

Servokäytöt

Sigma-7-tuotteet asettavat uuden standardin servokyvykkyydelle, jonka ominaisuudet edistävät Yaskawan mainetta liikeautomaation mahdollisuuksien uudelleenmäärittelyssä.

Sigma-7 on täydellinen tuoteperhe servomoottoreita ja SERVOPACK-vahvistimia, joiden teho on 3 wattia - 15 kW ja jotka on helppo yhdistää Yaskawa-koneohjaimeen luodakseen alan korkeimman laadun ja luotettavuuden omaavan liikeautomaatiojärjestelmän.

Koneohjaimet

Yaskawa-koneohjainten joustava rakenne mahdollistaa liikkeenohjauksen kustannustehokkaan konfiguroinnin kaikenkokoisille automaatiojärjestelmille. Ohjaimet voidaan helposti sovittaa itsenäiseen käyttöön yhdellä akselilla, verkotettavaksi muiden ohjauslaitteiden kanssa tai moniakselisen koneen täydelliseen ohjaukseen.