Yaskawalle 3.sija Robotics Award 2020- kisassa patentoidulla "Air Grip World" konseptilla panimoille

 

Patentoitu robottijärjestelmä panimoteollisuuteen

Robotics Awardin 3.sija saavutettiin automaattisella pulloja käsittelevällä robottijärjestelmällä. Järjestelmä on asennettu omalle alustalleen, joten se voidaan tarvittaessa myös siirtää. 

Konseptilla "Air Grip World" näytämme että pullojen käsittely robottien kanssa on sujuvaa ja joustavaa. Ratkaisumme on suunniteltu niin, että turvallinen, joustava ja nopea juomapakkauksien lastaaminen ja purkaminen voidaan toteuttaa käytännöllisesti. 

Robottijärjestelmässä käytetään Yaskawa Motoman robottia, joka on varustettu patentoidulla tarttujatekniikalla mukaan lukien järjestelmäympäristö. Robotti voi siirtää ja pakata pulloja pakkauksiin. Yhdessä minuutissa järjestelmä on hoitanut jo kuudesta kahdeksaan laatikkoa. 

Kaikki robottijärjestelmän komponentit ovat Yaskawan tuotteita. Järjestelmään kuuluu laatikonmuodostaja ja automaattinen sulkija. Järjestelmä on asennettu omalle alustalleen ja se voidaan siirtää helposti trukilla tarvittaessa. Tämä tilaa säästävä ratkaisu on erityisen sopiva käytettäväksi pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Käsittelypöydälle, joka on varustettu joko yhdellä tai kahdella robotilla,  voidaan syöttää yksittäiset pullot automaattisesti. 

Järjestelmän erikoisuus on patentoidut tarttujat. Ne ovat vakaita, kestäviä ja yksilöllisesti konfiguroitavia. Harvoissa vikatapauksissa käyttäjä voi huoltaa ja korjata ne itse modulaarisen rakenteen ansiosta. Tämä on vakuuttanut jo monet toimijat alalla - Tutustu ratkaisuun ja kysy myynnistämme lisää.

Tel. +357 403 000 600

info.fi@yaskawa.eu.com

Kotisivu Air Grip World