Yaskawa tuo uuden hitsausrobottisolun Sercon valmistusprosessiin - Laadun ja kapasiteetin vahvistus

Yaskawan uusin teknologia saa vankan jalansijan Sercon valmistusprosessissa, kun he tekevät merkittävän investoinnin uuteen Gantry-hitsausrobottisolun hankintaan. Tämä päätös on seurausta pitkäaikaisesta tarpeesta kasvattaa tuotantokapasiteettia ja vastata asiakkaiden kasvavaan kysyntään.

”Olemme lykänneet tätä investointia jo monta vuotta mutta nyt vaan alkoi olla ”pakko”, sillä meillä ei ollut enää käsin hitsaamalla mahdollisuutta kasvaa.” Juha-Pekka Jaskari perustelee uuden Gantry robottihitsaussolun hankintaa.

Yaskawan robottisolun hankinta tulee ratkaisevaan aikaan Sercolle, kun heidän hitsaustyömääränsä on kasvanut merkittävästi. Uusi Gantry-robottisolu vastaa täsmälleen Sercon tarpeisiin tarjoamalla lisää kapasiteettia ja parantamalla hitsauksen tasalaatuisuutta.

Gantry-solussa on TSG-xyz-portaali, joka mahdollistaa robotin liikuttelun, sekä kaksi 1500 kg:n L-pöytää. TSG-portaali on suunniteltu tarjoamaan luotettava, tarkka ja kustannustehokas hitsausratkaisu suurikokoisten tuotteiden valmistukseen.

Uuden robottisolun myötä Serco pystyy tarjoamaan entistä nopeampaa läpimenoaikaa ja lyhyempiä toimitusaikoja asiakkailleen. Lisäksi se tuo tasalaatuista hitsausta ja vähentää hitsaajien kuormitusta, kun staattinen hitsaaminen vähenee. Vaikka käsin hitsaajia tarvitaan edelleen valmistelemaan kappaleita ja käsittelemään pienen tarpeen eriä, uusi robottisolu tarjoaa tehokkaan ja luotettavan ratkaisun koko hitsausprosessiin.

Lue koko uutinen Sercon sivuilla: https://serco.fi/sercon-laatu-nousee-seuraavalle-tasolle/