Yaskawa Motoman HC30PL cobotti 30 kg:n hyötykuormalla ja 170 cm:n ulottuvuudella

Yaskawa on jo onnistuneesti toteuttanut lukuisia cobot-lavaussovelluksia edeltäjämallillaan, HC20DTP:llä. Nyt laajensimme tuotevalikoimaamme tuomalla markkinoille erityisen robotin lavaukseen: HC30PL.

Vielä suuremman 30 kg:n maksimihyötykuorman ansiosta sitä voidaan käyttää varastojen raskaisiin keräilysovelluksiin (lavaus ja lavallepoisto). Nämä työtehtävät ovat erittäin rasittavia, yksitoikkoisia ja epäergonomisisia. Cobotin pitkän ulottuvuuden ansiosta lavan jokaiseen pisteeseen pääsee käsiksi, mikä mahdollistaa 2 metrin pinoamiskorkeuden tavalliselle eurolavalle. Koska cobotti toimii turvallisessa yhteistyötilassa, se voidaan helposti integroida olemassa oleviin ympäristöihin täysin aidatta tilan säästämiseksi. Siksi se toimii täysin ilman ulkopuolisten tekijöiden, kuten matkustajien tai trukkiliikenteen, vaikutusta. Lisäämällä laserskannereita, jotka havaitsevat cobotin ja käyttäjän välisen etäisyyden, toimintanopeus mukautuu tilannekohtaisesti ja mahdollistaa jopa 2 m/s nopean käytön syklin ajan optimoimiseksi.

Helppo ohjelmointi Smart Pendantilla

Helpotimme myös ohjelmointia modernilla Smart Pendant -ohjauspaneelilla. Täysin uusi PalletBuilder -ohjelmisto opastaa käyttäjää yksittäisten vaiheiden läpi luomaan erilaisia ​​lavauskuvioita. Muutaman viitepisteen ja kuviotiedon avulla ohjattu toiminto luo cobot-ohjelman, jota voidaan kätevästi muokata ohjatussa toiminnossa. Normaali Teach Pendant ja kattava PalletSolver-ohjelmisto ovat myös saatavilla perinteisille ohjelmointi- ja ohjelmistokäyttäjille.

Nopea käyttöönotto Yaskawa Ecosystemin avulla

Tarrainten ja lisävarusteiden asentaminen ei ole koskaan ollut helpompaa cobotille tyypillisen vakiolaipan ja sisäisen mediareitityksen (tulot ja lähdöt, Ethernet ja kaksi paineilmaliitäntää) ansiosta. HC30PL:lle on saatavilla kaikkien johtavien valmistajien komponentteja. Yaskawa ECOSYSTEM -kumppanituoteohjelmamme sisältää erilaisia yhteistyörobotin oheistuotteita ja kokonaisia järjestelmiä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti cobotin lavauskäyttöön. Yaskawa Ecosystem sisältää erilaisten kumppanituotteiden lisäksi myös Yaskawa-tuotteita, kuten taajuusmuuttajia, lineaariakseleita ja ohjelmistopaketteja. Täydellisen mekaanisen, sähköisen ja ohjelmistopohjaisen integroinnin ansiosta plug & play -ratkaisut on kokonaispaketti, joka helpottaa integrointia. Tällä hetkellä ekosysteemiin kuuluu yli 110 tuotetta.

 

Myyntimme vastaa mielellään kaikkiin tiedusteluihin:

Puhelin: 040 3000 600

Sähköposti: info.fi@yaskawa.eu