MOTOMAN HD7 voitti Red Dot -palkinnon korkeasta suunnittelulaadusta

 

YASKAWA Europe GmbH on menestynyt Red Dot Award: Product Design 2024 -kilpailussa. Kansainvälinen tuomaristo on myöntänyt erityisesti hygieenisiin ja puhdastiloihin kehitetylle MOTOMAN HD7 -robotille Red Dot -tunnustuksen korkeasta muotoilulaadusta.

Modernilla muotoilullaan HD-sarja täyttää tiukat standardit elintarvike-, biotieteiden, laboratorioautomaation, lääketieteen ja lääketeollisuuden sovelluksissa. Nämä robottimallit ovat ihanteellisia märkälaboratorio- ja puhdastilaympäristöihin, ne on helppo puhdistaa ja ne kestävät yleisiä desinfiointiaineita ja -prosesseja.

"Hyvää muotoilua etsimässä" - Red Dot Design Award on yksi maailman suurimmista muotoilukilpailuista. Red Dot Label on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisesti yhtenä halutuimmista hyvän muotoilun laatumerkeistä. HD7:n erinomainen laatu ja muotoilu vakuuttivat ympäri maailmaa toimivien yritysten ja suunnittelustudioiden lukuisten ehdotusten joukosta noin neljästäkymmenestä kansainvälisestä asiantuntijasta koostuvan tuomariston.

Lue lisää: Red Dot Design Award