CR700-taajuusmuuttajat nosturisovelluksiin

CR700-taajuusmuuttaja tasapainottaa nostokohteen täydellisesti. Innovatiivisten suunnitteluetujen ansiosta se auttaa pienentämään tehdasrakentamisen alkuinvestointia, lisää tuottavuutta, vähentää päivittäistä huoltotyötä ja auttaa vähentämään energiankulutusta. 

Seuraavilla CR700:n ominaisuuksilla ja toiminnoilla on helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan rakentaa nosturisovellustasi:

 

Synkroninen paikkasäätö ja tandemsovellus

CR700:n erinomainen pää-seuraajapaikkasäätö on avainominaisuus sovelluksissa, joissa useita moottoreita ei ole mekaanisesti yhdistetty toisiinsa, mutta vaaditaan silti synkronista ja tarkkaa paikkasäätöä. Nopeus- ja paikkasäätötoiminnot valvovat jatkuvasti ja vertaavat moottorin akselin tavoite- ja todellista arvoa ja varmistavat erittäin tarkan tandemkäytön.

 

Huojunnan esto

Huojunnan esto parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta pitkillä ja poikittaisilla matkoilla. Vaakakuormituksen tärinän minimoiminen mahdollistaa kuorman nopeamman ja helpomman paikantamisen. Tämä älykäs toiminto tukee nosturinkuljettajaa ja vähentää kulumista, mikä alentaa ylläpitokustannuksia.

 

Kevytkuormitustoiminto

Kevytkuormitustoiminto optimoi nosturin syklinopeudet säätämällä nostoköyden nopeutta kuorman painon mukaan. Kun kevyt kuorma havaitaan, se vaihtaa automaattisesti toiminnanopeuden maksimiksi. Tämä minimoi nostoköyden käyttöajan ja lisää tuottavuutta.

 

Lisäksi CR700 sisältää myös seuraavat ominaisuudet:

 

  • Kuormitustasapaino ilman anturia
  • Köyden pituuden monitori
  • Kunnossapidon valvonta
  • Matkustusrajoitus
  • Jarrujen komentomonitori
  • Asiakasystävällisyys intuitiivisesti suunnitellulla näppäimistöllä ja kosketuskäyttöliittymällä