500.000 Yaskawa Motoman robottia myyty

Perustamisestaan eli vuodesta 1915  lähtien, Yaskawa on valmistanut muun muassa sähkömoottoreita. Ensimmäinen robottimallimme, Motoman-L10, esiteltiin markkinoille vuonna 1977. Tuo robotti oli  vastauksemme autoteollisuuden kasvavaan automaatiokysyntään.

Vuonna 1994 YASNAC MRC -robottiohjaus mahdollisti täysin itsenäisen yhteistyön useiden robottien välillä ensimmäistä kertaa alalla. Vuonna 2003 Yaskawa muutti valmistusajatuksen tavallisista roboteista, joita voidaan käyttää erilaisissa sovelluksissa, kuten hitsauksessa tai käsittelyssä, "sovelluksille optimoituihin robotteihin", jotka on optimoitu tiettyä sovellusta varten.  Lisäksi olemme jatkuvasti ottaneet käyttöön innovatiivisia tekniikoita, kuten 7-akselisen robotin, joka saavuttaa saman vapausasteen kuin ihmisen käsivarsi. Toinen esimerkki on kaksikäsivarsinen robotti, joka voi simuloida ihmisen tekemää työtä molemmilla käsillä.

Robotit ja niiden käyttö eri aloilla monipuolistuu jatkuvasti. Esimerkiksi HC-sarjan hybridi- robotteillamme on sisäänrakennettu turvalaite, joka vähentää tilaa vievän turvasuojauksen tarvetta. Tämä tekee niistä hyvän työkaverin ihmiselle ja täydennyksen manuaaliseen työhön. Lisääntyneen robotisoinnin avulla valmistavat yritykset voivat parantaa tuottavuuttaan ja laatuaan sekä taata valmistettujen komponenttien ja lopputuotteiden jäljitettävyyden. Yaskawa jatkaa innovatiivisten robotiikka- ja automaatioratkaisujen kehittämistä auttaakseen sekä pieniä että suuria yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja parantamaan kilpailukykyään. Tämä vuoden helmikuussa Yaskawa saavutti 500.000 toimitetun Motoman robotin rajapyykin maailmanlaajuisesti.

Sprzedaż robotów MOTOMAN przekroczyła 500 tysięcy sztuk - Newsy Yaskawa | © Yaskawa Polska