SG-Sarja

Vahvat MOTOMAN SG-scararobotit tarjoavat laajan liikealueen pienikokoisen suunnittelun ansiosta.

Ne ovat erityisen sopivia kun vaaditaan nopeautta ja tarkkuutta, esimerkiksi keräilyssä ja pakkauksessa, annostelussa ja ruokinnassa.

Lue lisää

MPL-Sarja

Innovatiiviset MPL-lavausrobotit ovat todellisia liiketaitureita. Näiden robottien etuina ovat erinomainen kiihtyvyys ja poikkeuksellisen suuret akselinopeudet. Rakenteensa ansiosta ne tarvitsevat vain vähän asennustilaa.

MPL-mallien hyötykuorma on välillä 80 – 800 kg ja liikealueet 2 061 – 3 159 mm.

Robottien rakenteeseen sijoitetut syöttölinjat (neljä paineilmalinjaa 22 sähkökaapelia) yltävät pääniveleen asti. Näin letkupaketin käyttöikä on saatu mahdollisimman pitkäksi.

Lue lisää

MPP-Sarja

Rinnakkaiskinematiikalla varustetussa 4-akselisessa MOTOMAN MPP-robotissa deltarakenteisten robottien nopeus yhdistyy kykyyn käsitellä suuria hyötykuormia laajaan työalueeseen. Tämä robotti on kehitetty nopeutta vaativaan keräilyyn sekä muihin käsittelytehtäviin. Robotin tärkeimmät sovelluskohteet ovat elintarviketeollisuudessa.

MPP-mallien suurin hyötykuorma on 3 kg ja työalue 1 300 mm.

Neljännen ns. ranneakselin suuren vääntömomentin ansiosta MOTOMAN MPP -mallien suorituskyky on hämmästyttävä ja ne pystyvät liikkumaan ennennäkemättömällä nopeudella.

Lue lisää

MPK-Sarja

Huippunopea MOTOMAN MPK-robotti suoriutuu erinomaisesti elintarvikkeiden käsittelyyn, keräilyyn ja pakkaamiseen liittyvistä tehtävistä, kuten myös muista suurta tehoa vaativista käsittelytehtävistä. Nämä robotit sopivat erityisesti ympäristöön, jossa puhtaudella ja hygienialle on asetettu tiukat vaatimukset.

MPK-mallien hyötykuorma on välillä 2 – 5 kg ja liikealue 900 – 1 893 mm.

Osa malleista täyttää IP67-kotelointiluokan vaatimukset, joten ne soveltuvat myös vesipesua vaativiin kohteisiin.

Lue lisää

PL-Sarja

Monipuoliset ja tehokkaat MOTOMAN PL -robotit tarjoavat korkeaa suorituskykyä laatikoiden lataukseen, kotelolavaukseen ja monien muiden logististen tehtävien suorittamiseen linjan lopun tai jakelukeskuksen automaatiossa.

Laajojen ulottuvuuksien tarjoaminen tarjoaa myös korkeita kuormalavoja.

Sisäinen johdotus pohjasta U-akselille maksimoi järjestelmän luotettavuuden.

Lue lisää