Ajoneuvoteollisuus

Ajoneuvoteollisuuden OEM-valmistajat ja toimittajat luottavat MOTOMAN-robotteihin tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa.

Lue lisää

Elintarviketeollisuus

Robotit takaavat nopeuden ja tehokkuuden erityisesti elintarviketeollisuuden alueella.

Lue lisää

Hissitekniikka

YASKAWA on valmistaja, jonka asiakaspohja on vaikuttava ja jolla on laaja kokemus hissijärjestelmien alueelta. Lukemattomien järjestelmien ytimenä ovat peruskomponentit, jotka on valmistanut YASKAWA. Et mahdollisesti huomaa tätä heti ensi silmäyksellä. OEM-valmistajana tarjoamme yhteistyökumppaneillemme malliversioita, joita ei ole varustettu YASKAWA-tuotemerkillä. Valmistaja tarjoaa lukuisia valinnaisia versioita juuri yksittäisen asiakkaan tarpeisiin.

Lue lisää

Kemikaali-/muoviteollisuus

Vuosien yhteistyö kemikaalien ja muovituotteiden valmistukseen erikoistuneiden konetekniikan insinöörien kanssa on tuottanut tulokseksi alakohtaisiin vaatimuksiin kehitetyt käyttölaitekomponentit, Motoman-robotit ja ohjelmistoratkaisut.

Lue lisää

Laboratorioautomaatio

Laboratorioautomaatio on nopeasti kasvava ala, ja myös tällä saralla MOTOMAN-robotit ovat täydellinen ratkaisu.

Lue lisää

Maatalous

Maatalouskäyttöön tarkoitetut laitteet ja koneet altistuvat suurille kuormille, minkä vuoksi laatu on ratkaisevan tärkeässä asemassa. Tunnetut valmistajat luottavat tuotantoprosesseissaan hitsausjärjestelmiin, joissa käytetään Motoman-robotteja.

Lue lisää

Merenkulku ja offshore-käyttö

Taajuusmuuttaja merisovelluksiin

Lue lisää

Metalliteollisuus

Metallien työstö asettaa automatisoinnille monia haasteita: tarkkuus ja korkea suorituskyky kestävällä, vähän huoltoa tarvitsevalla tekniikalla. Luokkansa parhaimmissa tuotteissa ja avoimessa ja kytkentävalmiissa arkkitehtuurissa YASKAWA luo tärkeät edellytykset erinomaisille ja energiatehokkaille ratkaisuille. Ja on tehnyt niin vuosikymmenien ajan.

Lue lisää

Nosturit/nostimet

YASKAWA A1000 Nostureille ja nostimille tarkoitettu taajuusmuuttaja tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun nosturisovellusten erityisvaatimuksiin

Lue lisää

Puunjalostus

Riippumatta siitä, kuinka suuri puuntyöstökone on suunniteltu, kaikki koskee lopputuotteen laatua ja suorituskykyä. Luokan parhaimmilla komponenteilla ja avoimella ja liitettävällä arkkitehtuurilla Yaskawa antaa merkittävän panoksen suorituskykyyn. Ja on tehnyt niin vuosikymmenien ajan.

Lue lisää

Sähkö-/elektroniikkateollisuus

Tuotteidemme edut tulevat esiin erityisesti tilanteissa, joissa pienillä osilla ja tuottavuudella on tuotannon kannalta ratkaiseva merkitys.

Lue lisää

Tekstiiliteollisuus

Käytöt ja ohjaimet tekstiiliteollisuuden koneisiin

Lue lisää

Uusiutuva energia

Olemme erikoistuneet edistyneeseen sähköiseen voimansiirtotekniikkaan keskittyen kestomagneettiin, kiinteään roottoriin ja muuttuvanopeuksiseen käyttötekniikkaan. Pääalueitamme ovat tuuli-, meri- ja turbo-/teollisuusratkaisut. Uskomme, että uusiutuvan energian tulevaisuuden luominen tarkoittaa sen innovointia yhdessä tänään. Innovatiiviset tuotteemme, kykymme ja ratkaisumme luovat energiaa kestävästi, sisältävät energiaa tehokkaasti ja kuluttavat energiaa vastuullisesti.

Lue lisää