YASKAWA Europe GmbH

Globaali teknologiatoimittaja
eurooppalainen toimija

Globaali, innovatiivinen, lähellä asiakkaita

YASKAWA on intohimoaan toteuttavien ihmisten yritys, jonka visiona on edistyksellisiin teknologioihin perustuva älykäs tulevaisuus – tulevaisuus, joka säästää sekä arvokasta aikaa että energiaa. Meille jokainen päivä merkitsee uutta tilaisuutta viedä kehitystä eteenpäin.

Tavoitteenamme on tuoda oma panoksemme yhteiskunnan kehitykseen parantamalla sen toimintatapoja, oman toimialamme suorituskykyä sekä tuottavuutta ja siten ihmisten arkea. Edistämme luonnollisestikin uusiutuvien resurssien käyttöä ja huolehdimme siten osaltamme elinympäristömme terveellisyydestä, jotta tuloksena olisi kestävä planeetta meille kaikille.

YASKAWA Europe tarjoaa mekatroniikka- ja robottiratkaisuja Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja IVY-maissa toimiville yrityksille. Yhtiön kotipaikka on Eschbornissa Saksassa. Näillä alueilla toimivien tytäryhtiöidemme ja Euroopassa sijaitsevien tuotantolaitostemme ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme.

Drives Motion Controls

YASKAWAn taajuusmuuttajat, servokäytöt, koneohjaimet, ohjelmoitavat logiikat ja käyttöliittymät sekä asiakaskohtaiset käyttö- ja ohjausjärjestelmät ovat näyttäneet kykynsä markkinoilla jo vuosien ajan. Olemme pätevä yhteistyökumppani järjestelmäratkaisujen kehittämistyöhön, sillä meillä on kokemusta joustavista automaatioratkaisuista samoin kuin erikoisosaamista lukuisilla eri toimialoilla ja käyttökohteissa. YASKAWAn laajan tuotevalikoiman ansiosta asiakkaat voivat hankkia ohjaintuotteet ja suorituskykyiset järjestelmät yhdeltä toimittajalta.

Robotiikka

YASKAWA on eräs maailman suurimmista teollisuusrobottien valmistajista, jonka valmistamia robotteja asennetaan vuosittain 400 000 kappaletta eri puolille maailmaa. Sovelluskohtaisten versioiden (esim. hitsaukseen, lavaukseen, maalaukseen ja käsittelytehtäviin tarkoitettujen robottien) lisäksi laajaan valikoimaan kuuluu laboratorio- ja puhdastilakäyttöön tarkoitettuja robotteja samoin kuin käyttövalmiita huippuluokan automatisoituja hitsausjärjestelmiä.

Environmental Energy

”Environmental Energy” on nimitys YASKAWAn liiketoiminnalle tuulivoiman, aurinkoenergian ja meriteollisuuden alueella. Tuuli- ja aurinkoenergian alueella pyrimme osaltamme edistämään uusiutuvien energiamuotojen käyttöä. Meriteollisuuden tuotteemme varmistavat puolestaan sen, että laivojen ympäristö- ja energiatase paranevat merkittävästi. Kestomagneettimoottorien ja muuttajien tehoalue yltää 500 kilowatista 8,0 megawattiin. Tämä laajentaa suurten sähköenergian tuotantoon (kuten tuulivoimaloihin tms.) tarkoitettujen tuotteidemme valikoimaa ja luo hyvän pohjan päästä nopeasti eteenpäin pyrkimyksessämme kehittää sähköistä voimansiirtotekniikkaa.

Yrityksen johto

YASKAWA Europe GmbH:n johto:

Bruno J. Schnekenburger
Bruno J. Schnekenburger
President and CEO
YASKAWA Europe
Manfred Stern
Manfred Stern
Corporate Officer
Regional Head YASKAWA Europe
Norbert Gauß
Norbert Gauß
President Drives Motion Controls Division
Jukka-Pekka Mäkinen
Jukka-Pekka Mäkinen
President Environmental Energy Division
(The Switch)
Marcus Mead
Marcus Mead
President Robotics Division

1.900

Työntekijöitä Euroopassa

>100

Jälleenmyyjiä

8

Tuotantolaitoksia

23

YASKAWAn toimipaikkoja