YASKAWA Europe GmbH

YASKAWA Europe GmbH

Liikekumppanisi tiellä menestykseen

YASKAWA Europe tarjoaa mekatroniikka- ja robottiratkaisuja Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja IVY-maissa toimiville yrityksille. Yhtiön kotipaikka on Eschbornissa Saksassa. Näillä alueilla toimivien tytäryhtiöidemme ja Euroopassa sijaitsevien tuotantolaitostemme ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme.

Loppuvuodesta 2012 VIPA sulautui osaksi YASKAWA-perhettä, jossa se muodostaa kolmannen toimialayksikön yksikköjen Drives & Motion ja Robotics rinnalla. Yhtiön kotipaikka on Herzogenaurachissa Saksassa. Yhtiö kehittää ja valmistaa PLC-yksiköitä, I/O-järjestelmiä ja kehittyneitä teollisuuskäyttöön tarkoitettuja käyttöliittymiä.

Toimialayksiköt

Käyttötekniikka
Käyttötekniikka

Käyttötekniikka

YASKAWAn taajuusmuuttajat, servokäytöt, koneohjaimet sekä asiakaskohtaiset käyttö- ja ohjausjärjestelmät ovat näyttäneet kykynsä markkinoilla jo vuosien ajan. Olemme pätevä yhteistyökumppani järjestelmäratkaisujen kehittämistyöhön, sillä meillä on kokemusta joustavista automaatioratkaisuista samoin kuin erikoisosaamista lukuisilla eri toimialoilla ja lukuisten eri käyttökohteiden alueella.

Robottitekniikka ja laitossuunnittelu
Robottitekniikka ja laitossuunnittelu

Robottitekniikka

YASKAWA on eräs maailman suurimmista teollisuusrobottien valmistajista, jonka valmistamia robotteja asennetaan vuosittain 330 000 kappaletta eri puolille maailmaa. Sovelluskohtaisten versioiden (esim. hitsaukseen, lavaukseen, maalaukseen ja käsittelytehtäviin tarkoitettujen robottien) lisäksi laajaan valikoimaan kuuluu laboratorio- ja puhdastilakäyttöön tarkoitettuja robotteja samoin kuin käyttövalmiita huippuluokan automatisoituja hitsausjärjestelmiä.

Ohjaustekniikka
Ohjaustekniikka

VIPA

VIPA on vienyt jo vuosien ajan PLC-laitteiden ja käyttöliittymien kehitystä eteenpäin. VIPA täydentää näin YASKAWA-tuotevalikoimaa keskeisten ohjaintuotteiden osalta, jolloin asiakkaat voivat hankkia suorituskykyinen järjestelmä yhdeltä toimittajalta.

Yrityksen johto

YASKAWA Europe GmbH:n johto:

Manfred Stern
Manfred Stern
President & VD YASKAWA Europe
Bruno J. Schnekenburger
Bruno J. Schnekenburger
President, Robotteknik-avdelningen
Norbert Gauß
Norbert Gauß
President, Drives & Motion-avdelningen

1.600

Työntekijät Euroopassa

30

Toimipaikat

7

Tuotantopaikat

Tosiasioita

Tuotekehitys, sovellustuki, myyntitoiminnot, neuvonta, korjauspalvelut, asiakaspalvelu ja koulutus tapahtuvat Euroopassa