Uutiset

Asennusaika minimiin ArcWorld "Minillä" ja "Microlla"

14. elokuu 2019

Uusilla Mini- ja Micro-sarjoillamme tuottavan ja tehokkaan robottihitsauksen aloittaminen on helppoa. Ne ovat ihanteellisia manuaalihitsauksen korvaajana tai täydentäjänä esimerkiksi osakokoonpanojen hitsaamisessa tai silloittamisessa ennen tuotteen siirtoa suurempaan robottisoluun.

ArcWorldin pienimmät perheenjäsenet "Mini" ja "Micro" tekivät vaikutuksen Hannoverin messuilla.

ArcWorld-perheen suurempien mallien tavoin ArcWorld RS Mini ja ArcWorld HS Micro ovat helppoja asentaa ja siirtää. Niissä on yhdellä alustalla tiivistetyt suojaseinät, robotti, ohjausjärjestelmä, savunpoistohuuva ja hitsausvirtalähde, kaikki yhdessä paketissa. Pakettiin voi valita Esabin, Froniuksen tai Kempin hitsausvarustuksen ja yksinkertaisen käsittelylaitteen.

Mukana toimitettava robotti on Euroopassa valmistettu ja hitsausolosuhteita erinomaisesti kestävä MOTOMAN GP7, jonka kantavuus on 7 kg. Se on varustettu valikoimalla edistyneitä ohjelmointitoimintoja, jotka maksimoivat hitsauksen laadun ja lisäävät robotin nopeutta.
Valitsemalla minkä tahansa yhdistelmän vakiovaihtoehdoista, kuten kiinnityspöydistä, kiinnittimistä, valaistuksesta, pistorasioista jne., saat valmiin hitsausrobottiaseman virtalähteestä riippuen 6-8 työviikossa.