Uutiset

Muutoksia YASKAWA Europe GmbH:n johdossa

18. lokakuu 2018

Bruno Schnekenburger siirtyy operatiiviseksi johtajaksi ja Marcus Meadista tulee uusi robotiikkaosaston johtaja.

On 1 September 2018 Marcus Mead assumed the position of President of the Robotics Division of YASKAWA Europe. (Source: Yaskawa)

Marcus Mead nimitettiin 1. syyskuuta 2018 alkaen YASKAWA Europen robotiikkaosaston johtajaksi.

YASKAWA Europe GmbH on vahvistanut ylintä johtoaan. Bruno Schnekenburger, joka aiemmin johti robotiikkaosastoa, aloitti 1.9.2018 YASKAWA Europen (YEU) operatiivisena johtajana (COO) yhtiön pääkonttorissa Eschbornissa. Hänen seuraajansa robotiikkaosaston johtajana on Marcus Mead.

”Bruno Schnekenburger on johtanut neljä vuotta menestyksekkäästi Euroopan robottiosastoamme ja hän jatkaa nyt uudessa tehtävässään YASKAWA Europen kehittämista ja vahvistamista”, sanoo YASKAWA Europe GmbH:n toimitusjohtaja Manfred Stern.

Operatiivisena johtajana Bruno Schnekenburger keskittyy erityisesti YASKAWAN huippuosaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä uuden Slovenian robottitehtaan käynnistämiseen. Lisäksi hän jatkaa YASKAWA Europe GmbH:n operatiivisena johtajana ja YEU:n hallituksen jäsenenä.

Marcus Mead siirtyi YASKAWA Europen robotiikkaosaston johtajan tehtäviin 1. syyskuuta 2018. Aiemmin Mead on toiminut YASKAWA Europen robotiikkaosasto varapääjohtajana.

”Luotan siihen, että Marcus Mead jatkaa menestyksekkäästi Bruno Schnekenburgerin työtä. Hänen laaja kokemuksensa tehdasautomaatioalan johtotehtävistä tarjoaa siihen hyvän perustan”, Stern jatkaa.

YASKAWA Europen laajennetun ylimmän johdon muodostavat Manfred Stern (toimitusjohtaja), Bruno Schnekenburger (operatiivinen johtaja), Norbert Gauss (käyttötekniikkaosaston johtaja) ja Marcus Mead (robotiikkaosaston johtaja). Marcus Mead on nimitetty myös YASKAWA Europe GmbH:n operatiiviseksi johtajaksi ja hän on YEU:n hallituksen jäsen.

YASKAWA Europen hallituksen jäseneksi on nimitetty myös viime vuoden maaliskuussa konsernin kolmanneksi liiketoiminta-alueeksi lisätyn Envronmental Energyn johtaja Jukka-Pekka Mäkinen.

Tietoja Marcus Meadista:

Marcus Mead on 48-vuotias ilmailutekniikan diplomi-insinööri, jolla on 27 vuoden kokemus ilmailu-, auto- ja automaatioteollisuudesta. Hän aikaisemmin työskennelyt BAe:ssa, Magna Internationalissa ja Parker Hannifin Corporationissa. Parker Hannifinissä Marcus Mead oli kahdeksan vuotta Euroopan pneumaattiikkaosaston johtajana ja toimi myös Parker Hannifin Manufacturing Austrian toimitusjohtajana.

Lisätietoja: 

YASKAWA Europe GmbH, Headquarters

Armin Schlenk

Hauptstraße 185 

D-65760 Eschborn 

Puh.: +49 (0)6196 569-486

E-mail: armin.schlenk@YASKAWA.eu.com

www.yaskawa.eu.com