Uutiset

Muutoksia YASKAWA Europe GmbH:n johtokunnassa

25. maaliskuu 2019

Bruno Schnekenburger seuraa Manfred Sternia toimitusjohtajana.

Bruno Schnekenburger (vasemmalla) seuraa Manfred Sternia (oikealla) YASKAWA Europe GmbH:n toimitusjohtajana ja puheenjohtajana.

YASKAWA Europe, jonka pääkonttori sijaitsee Eschbornissa Frankfurtin lähellä, aloitti uuden tilikautensa 2019 muutoksella johtokunnassa. YASKAWA Europen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Manfred Stern siirtää 1. maaliskuuta 2019 alkaen operatiivisen johdon Bruno Schnekenburgerille, joka toimii tällä hetkellä YASKAWA Europen operatiivisena johtajana ja on aiemmin vastannut YASKAWA Europen robottiosastosta. Manfred Stern jatkaa tehtävässään YASKAWA Europen alueellisena johtajana.

"Voimme katsoa taakse päin ja nähdä organisaation edistyksellisen kehityksen ja liiketoiminnan suorituskyvyn paranemisen vuosikymmenen", kertoo Manfred Stern, joka oli vuonna 2008 ensimmäinen eurooppalainen, joka nimitettiin japanilaisen teknologiakonsernin eurooppalaisen tytäryhtiön johtoon.

"Emme ole vain merkittävästi laajentaneet läsnäoloamme Euroopassa kaksinkertaistamalla keskimääräisen myynnin kasvun vuodesta 2010 lähtien, vaan olemme myös muokanneet johtokuntaamme tämän päivän kansainvälisesti kokeneeksi eurooppalaiseksi johtoryhmäksi. Tämänhetkisen 600 miljoonan euron myynnin ja yli 1900 työntekijän ansiosta liiketoimintamme on hyvin valmistautunut Euroopan liiketoimintastrategiamme seuraaviin merkittäviin vaiheisiin, " jatkaa Stern.

"Bruno Schnekenburger on YASKAWA:an tulonsa jälkeen tuonut huomattavan panoksen YASKAWA:n menestykseen Euroopassa ja hän on poikkeuksellisen pätevä ottamaan vastaan toimitusjohtajan tehtävät", sanoo Stern, joka säilyttää asemansa japanilaisen emoyhtiön johtokunnassa pääasiallisena tehtävänään lisätä verkostoitumista YASKAWA Europen organisaatioiden, eri kansalaisryhmien ja yhteiskunnalisten vaikuttajien kanssa.