Uutiset

ArcWorld - kompaktit robottihitsausasemat

15. toukokuu 2018

Pieni, nopea, helppokäyttöinen ja tuottava sijoitus on monipuolisten ja liikuteltavien robottihitsausasemiemme suunnittelun lähtökohtana. Nyt ArcWorld -sarjamme laajenee uudella mallilla: yksi tai kaksi hitsausrobottia varustettuna valoisalla ja tilavalla operaattorin työpisteellä.

ArcWorld-sarja koostuu kompakteista robottisoluista, joissa on kaikki mitä tarvitaan robottihitsauksen aloittamiseen. Ne käyttävät ainoastaan puolet perinteisen robottiratkaisun vaatimasta lattiatilasta. ArcWorldin sisään sijoitetut robotit ja tehokas hitsauskäryjen poisto parantavat työympäristön laatua. Neljän vuoden aikana olemme toimittaneet pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan lähes 100 ArcWorld–robottisolua.

Uusin siirrettävälle alustalle sijoitettu ArcWorld–malli on entistä käytännöllisempi ja tilaa säästävämpi. Se voidaan varustaa yhdellä tai kahdella Motoman–robotilla ja siinä vaaka-akselinen paikoitin, jossa voidaan hitsata jopa kaksi metriä pitkiä kappaleita. Operaattorilla on käytössään valoisa ja tilava työskentelytila robottiaseman edessä. Tarvittavat materiaalit saadaan lähelle työasemaa ja mahdollisia nostolaitteita voidaan käyttää lastaamiseen, purkamiseen ja hitsauskiinnittimien vaihtoon. 

Monet vaihtoehtoiset kokoonpanot ja lisävarusteet tekevät ArcWorldista helpon muokata tarpeidesi mukaan. Aivan kuten ensimmäinenkin kahden aseman ArcWorld–mallins, uusi ArcWorld on helppo liikuttaa ja paikoittaa uudelleen.