Uutiset

Air Grip panimoteollisuuden pullojenkäsittelyyn

02. toukokuu 2018

Pullot vai monipakkaukset? Vai molemmat? Pienten ja keskisuurten panimoiden tuotantolinjojen on tärkeää olla hyvin varusteltuja ja muunneltavissa kysynnän muuttuessa nopeasti. Ainutlaatuisten pullonkäsittelylaitteidemme ja Motoman-robottien avulla saat tämän ja monia muita etuja.

Muovi- ja lasipullot, monipakkaukset, alustat ja laatikot voidaan lajitella ja siirtää nopeasti ja turvallisesti. Käytettäessä kahta robottia, ne voivat erillään, kumpikin omassa tehtävässään, tai vaihtoehtoisesti ne voivat toimia yhdessä kapasiteetin lisäämiseksi.

Oletko investoimassa uuteen täyttölinjaan? Jo yhdellä käsittelyrobotilla linjan tuottavuus ja tehokkuus paranevat huomattavasti.

Air Grip on patentoitu robottitarttujamme muovi- ja lasipullojen erittäin nopeaan ja turvalliseen käsittelyyn. Air Grip pitää pullot tukevasti otteessaan ja sen nerokas turvaristikko–rakenne takaa, että tarrain ei irtoa robotista kovassakaan vauhdissa.

Airgrip.com–sivustolle olemme koonneet sovellusesimerkkejä Air Grip–tarttujasta ja muista älykkäistä lisävarusteista panimoyrityksille.