Portaalit

Laajentaa robotin työaluetta säilyttäen erinomaisen liikkeiden tarkkuuden. Portaali on integroitavissa täydellisesti robotin ohjausjärjestelmään.

HD

HD-portaali on suunniteltu siten, että sen avulla on mahdollista toteuttaa luotettavia ja tarkkoja hitsausratkaisuja hyvin suurikokoisten osien valmistukseen (esimerkiksi kaivinkoneiden, konttien ja maansiirtokoneiden osat).

Robotin työalue on hyvin laaja, sillä Z- ja Y-palkkien (vaaka- ja pystyliikkeiden) liikeratojen pituus on enimmillään 2,5 ja 3 metriä, ja kannatinpylväiden korkeus on puolestaan yli 5 metriä.

HD-portaali on servokäyttöinen ja toimii täysin synkronisesti robottiohjaimen kanssa, mikä helpottaa robotin paikoitusta. Tämä puolestaan parantaa hitsaustarkkuutta ja helpottaa ohjelmointia. Twin- ja Triple-järjestelmissä X-palkkia pitkin kulkee useita robotteja, jolloin tällaisten järjestelmien robotit voivat toimia joko yhdessä tai toisistaan riippumatta.

HD

TSG

TSG-portaali on suunniteltu siten, että sen avulla on mahdollista toteuttaa luotettavia, tarkkoja ja taloudellisia hitsausratkaisuja hyvin suurikokoisten osien valmistukseen (esimerkiksi kaivinkoneiden, konttien ja maansiirtokoneiden osat).

TSG on servokäyttöinen ja täysin synkronoitu robottiohjaimen kanssa.  Portaalin Y-palkkirakenne rakennetaan tarvittavan pituiseksi kahden ja neljän metrin moduuleista asentamalla näiden yhteyteen sopiva määrä kannatinpylväitä.

Twin-järjestelmissä Y-palkkia pitkin kulkee useita robotteja, jolloin tällaisten järjestelmien robotit voivat toimia joko yhdessä tai toisistaan riippumatta.

TSG