Robotisoituun särmäykseen MH180

Jos valmistettavat osat ovat pääosin suuria ja raskaita, MOTOMAN-mallistoon kuuluu tällaiseen käyttöön sopiva vakio särmäyspuristinjärjestelmä, joka on varustettu hyötykuormaltaan enimmillään 180 kg:n roboteilla.

Robotti poimii levyt lavapöydältä ja siirtää valmiit tuotteet kuormalavalle tai rullakuljettimeen. Rullakuljettimen voi varustaa tyhjille lavoille tarkoitetulla lavamakasiinilla.

MOTOMAN vakiosärmäyspuristinjärjestelmät on varustettuorientointiasemalla, otteenvaihtoasemalla, työkalun ohjausyksiköllä sekä työkalunvaihtotelineellä. Turva-aitaus on muunnettavissa työkappaleen kokoa vastaavasti.

Robotisoituun särmäykseen MH180

Robotisoituun särmäykseen MH50

Tämä särmäyspuristinjärjestelmä on varustettu käsittelykapasiteetiltaan 50 kg:n MOTOMAN teollisuusrobotilla ja soveltuu erinomaisesti sekatuotantoon, jonka yhteydessä samassa robottisolussa valmistetaan sekä pieniä että suuria osia.

Robotti poimii saapuvat työkappaleet kuormalavalta tai levymakasiinista. Valmiit tuotteet on mahdollista siirtää joko lattialla sijaitsevalle lavalle tai rullakuljettimeen.

MOTOMAN vakiosärmäyspuristinjärjestelmät on varustettuorientointiasemalla, otteenvaihtoasemalla, työkalun ohjausyksiköllä sekä työkalujen vaihtotelineellä. Turva-aitaus on muunnettavissa työkappaleen kokoa vastaavasti.

Robotisoituun särmäykseen MH50