New panel series

VIPA Controls has developed and designed two new panel series: cloudPanel and smartPanel, to take account of current and future developments in the visualization market. The Franconian automation specialist has consciously intensified its focus on future technologies such as Cloud, WebVisu and Co. The new panels will be presented at the SPS IPC Drives 2017 in Nuremberg and are expected to be available from stock at the beginning of 2018.

Read more about the new Panel series on vipa.com

Ohjauspaneelit ammattikäyttöön

VIPA-kosketuspaneelien tuoteperhe soveltuu kaikkiin tehdas-, prosessi ja rakennusautomaation käyttökohteisiin. Valetun alumiinikotelonsa ansiosta VIPA-kosketuspaneelit ovat mekaanisesti poikkeuksellisen kestäviä. Koska laitteen etupuolen kotelointiluokka on IP65, nämä laitteet kestävät myös käyttöä hankalassa teollisuusympäristössä.

Saatavissa olevat TFT-värinäyttöjen koot ovat välillä 5,7" – 12,1". Kompaktin rakenteensa ansiosta VIPA-kosketuspaneeleita voi käyttää myös ahtaissa tiloissa. Paneeleita voi käyttää joko vaaka- tai pystyasennossa.

Lisätietoja ammattikäyttöön tarkoitetuista ohjauspaneeleista osoitteessa vipa.com

Paneeli-PCt

Tekniikan huippua edustavan teollisuus-PC:n suorituskyky ja loistavilla näyttöominaisuuksilla varustettu kosketuspaneeli on yhdistelmä, jonka avulla käyttäjä pystyy keskittämään huippuluokan suorituskyvyn pienimpään mahdolliseen tilaan. Uusin Intel Atom -prosessoritekniikka, suuri integroitu keskusmuisti ja parhaimmillaan HD-tasoinen näyttötarkkuus 21,5 tuuman paneeli-PC:ssä edustavat tekniikan huippua. Paneeleissa on myös lukuisia hyödyllisiä liitäntöjä kuten muissakin VIPA-kosketuspaneeleissa. Valmiiksi asennetut käyttöjärjestelmät Windows Embedded Compact 7 tai Windows Embedded Standard 7 kuuluvat lajinsa parhaimmistoon PC-tietokoneiden maailmassa. Voit valita visualisointia varten joko omia ohjelmiasi tai käyttää valinnaisesti uusinta Movicon-visualisointiohjelmistoa, joka on asennettu tietokoneeseen valmiiksi.

Lisätietoja paneeli-PC-tietokoneista osoitteessa vipa.com

Tekstinäytöt

Tekstinäyttöjä käytetään koneiden, laitosten ja rakennusten prosessiparametrien valvontaan.

TD 03 – Tekstinäyttö

Kompakti VIPA-tekstinäyttö TD 03 näyttää ilmoitustekstit taustavalaistun LCD-näytön avulla. Tulojen ja lähtöjen sekä prosessiparametrien asettaminen ja muuttaminen on mahdollista kalvopainikkeiden avulla. Ilmoitusten ja parametrilohkon konfigurointiin käytetään VIPAn TD-Wizard-avustajaa. Valikon kieleksi ovat valittavissa englanti ja saksa. Tekstinäyttö on tarkoitettu käytettäväksi VIPA-suoritinten 11x, 21x, 31x, 51x sekä Siemensin suoritinten S7-300/400 yhteydessä.

OP 03 – ohjauspaneeli

VIPAn ohjauspaneeli OP 03 soveltuu erityisesti sellaisten pienten järjestelmien ohjaukseen ja valvontaan, joissa käytetään VIPAn suorittimia 11x, 21x, 31x, 51x ja Siemensin suorittimia S7-300/400. Yhteen suorittimeen voi yhdistää enimmillään seitsemän ohjauspaneelia. Yhteen OP 03 -paneeliin voi puolestaan yhdistää 2 suoritinta liitännän MPI avulla. Käyttöilmoitusten ja -tietojen hallintaan ja käsittelyä varten on käytettävissä 256 kilotavun käyttäjämuisti. Projektien suunnittelu tapahtuu ohjelmiston VIPA OP-Manager tai Siemens ProTool avulla.

CC 03 – Commander Compact

Yksikköön VIPA Commander Compact CC 03 on integroitu PLC-suoritin, joka on ohjelmoitavissa Siemens STEP7-ohjelmiston avulla. 128 kilotavun käyttäjämuistin lisäksi suorittimessa on 16-/24-/32-kilotavun ohjelmamuisti ja 24-/32-/40-kilotavun latausmuisti (riippuu versiosta). Lisäksi yksikköön on integroitu 16 digitaalituloa ja -lähtöä. Yksikköä CC 03 voi laajentaa enimmillään neljällä 100V- tai 200V-moduulilla (yksikkö tukee tällöin 160:tä digitaalituloa/-lähtöä tai enimmillään 32:ta analogituloa/-lähtöä).

Lisätietoja linjojen hallintaan tarkoitetuista paneeleista osoitteessa vipa.com