SLIO

VIPA toimii jälleen kerran automaatioalan tiennäyttäjänä esittelemällä täysin uudenlaisen I/O-järjestelmän SLIO®. Moduulirakenteensa ja poikkeuksellisen kompaktien mittojensa ansiosta SLIO tekee lähes kaikkien automaatioratkaisujen toteuttamisesta aiempaa helpompaa ja ennen muuta taloudellisempaa.

SLIOn voi yhdistää kaikkiin VIPA-järjestelmiin 100V, 200V, 300S, 500S.

Järjestelmä on eräs tehokkaimmista ja nykyaikaisimmista I/O-järjestelmistä, joita markkinoilta on saatavissa. Järjestelmälle on ominaista sekä erinomainen toimivuus että älykkäästi toteutettu mekaaninen rakenne, ja nämä kumpikin on pakattu vieläpä erittäin kompaktiin kokoon.

Lisätietoja SLIO-järjestelmästä osoitteessa vipa.com

200V - Moduulirakenteinen I/O-järjestelmä

200V on hajautettuihin järjestelmiin tarkoitettu moduulirakenteinen I/O-järjestelmä, jonka ohjelmointi voi tapahtua joko WinPLC7-ohjelmiston ja/tai Siemensin STEP7-ohjelmiston avulla. Järjestelmään on saatavissa lukuisia erilaisia tiedonsiirto- ja kenttäväylämoduuleja. Näin järjestelmä soveltuu käytettäväksi myös kompleksisten järjestelmätopologioiden yhteydessä, ja se on tälläkin hetkellä käytössä tuhansissa käyttökohteissa eri puolilla maailmaa.

Loppuun saakka ajateltu moduulikonsepti mahdollistaa järjestelmän mukauttamisen lähes kaikkien käyttökohteiden tarpeisiin keskijännitealueelle saakka.

Lisätietoja mallista 200V osoitteessa vipa.com