VIPA-etähuolto

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että kunnossapitokustannuksista on mahdollista säästää jopa 70 % ehkäisevien kunnossapitotoimien avulla. Hyödyllinen työkalu tähän tarkoitukseen on etähuoltojärjestelmä, joka mahdollistaa järjestelmän jatkuvan valvonnan ja kunnossapidon. Tästä syystä valikoimiimme kuuluvat VIPA-etähuoltomoduulit ovat nykyaikainen ja älykäs tapa etähuollon järjestämiseen erilaisten tiedonsiirtomenetelmien yhteydessä. VIPAn valikoimiin kuuluu täydellinen valikoima etähuoltomoduuleja riippumatta siitä, käytetäänkö tiedonsiirtoon perinteistä analogista tai ISDN-yhteyttä tai laajakaistayhteyttä, kuten ADSL ja HSUPA (langaton tiedonsiirto). Yhteys automaatiomoduuliin muodostetaan MPI-, PROFIBUS- tai Ethernet-liitännän välityksellä. Nämä liitännät kuuluvat laitteidemme vakiovarustukseen. VIPA-etähuoltomoduulit konfiguroidaan verkkoselaimen avulla. Lisäohjelmistoa tai muuta vastaavaa ei tarvita.

Kestävän laitteiston ja VIPAlle tyypillisen monipuolisen liitäntävalikoiman lisäksi VIPA tarjoaa asiakkailleen myös maksuttoman palvelun Talk2M. Tämän palvelun ansiosta sinun on mahdollista muodostaa muutamassa sekunnissa luotettava yhteys järjestelmääsi riippumatta siitä, käytetäänkö tiedonsiirtoon matkapuhelinta tai kiinteää linjaa.

Ohjainten, käyttöliittymien, taajuusmuuttajien, robottien, IPC-tietokoneiden jne. etähuolto ei ole meille ongelma. VIPA-etähuoltomoduulit ovat ratkaisu, jossa laitteisto ja ohjelmisto sopivat saumattomasti yhteen.

Lisätietoja etähuoltomoduuleista osoitteessa vipa.com