Sigma-5

AC-servokäyttö Sigma-5

Sigma-5

Servokäyttösarja YASKAWA Sigma-5 sisältää laajan valikoiman keskenään saumattomasti yhteensopivia komponentteja, joille on ominaista erinomainen suorituskyky ja poikkeuksellisen korkea hyötysuhde.

  • Kattava moottorien ja vahvistinten tehoalue
  • Suorituskyvyn tuomia säästöjä. Pienemmät tuotantokustannukset, energian säästö ja parempi tuottavuus, erillistä jäähdytystä ei tarvita, parempi suorituskyky
  • Turvallisuusominaisuudet. Mukautettavissa helposti lainsäädännön asettamiin turvallisuusvaatimuksiin
  • Laatua ja luotettavuutta tuotantoprosessiisi. Erinomainen kestävyys ja laatu, käytössä jo yli 8 miljoonaa servojärjestelmää
  • Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Edistyksellinen autotuning-toiminto, yksittäisten parametrien säätötoiminto

Servokäyttösarja YASKAWA Sigma-5 sisältää sekä tavanomaisia moottoreita että lineaari- ja pyörivälle liikkeelle tarkoitettuja suorakäyttöyksiköitä ja lineaariluisteja. Laaja käyttölaitejärjestelmien valikoima kattaa aukottomasti markkinoiden tarpeet silloin kun etsitään kompaktia ja erittäin dynaamista korkean hyötysuhteen ratkaisua, jonka kunnossapidon tarve on vähäinen ja toimintavarmuus erinomainen.

Sigma-5-sarjan vakuuttavin ominaisuus on parhaimmillaan 10 nm:n paikoitustarkkuus vakiotuotteilla varustettuna. Samalla myös paikoitusajat ovat erittäin lyhyitä. Tunnettujen YASKAWA-autotuning-toimintojen ansiosta dynaamisenkin koneen servoakselin asetusten tekeminen on mahdollista alle kahdessa tunnissa. Tämä on vähän verrattuna niihin yli kahdeksaan tuntiin, joita muut tällä hetkellä markkinoilla olevat ratkaisut vaativat asetusten tekemiseen.

Lyhyesti: Sigma-5 mahdollistaa tarkan ja erittäin nopean paikoituksen, liikkuu tasaisesti ja ilman tärinää sekä on helppo ottaa käyttöön. Tulos: Lyhentynyt jaksoaika ja siten suurin mahdollinen tuottavuus, tuotteiden laadun paraneminen, koneen kulumiskestävyyden paraneminen, käyttöönottovaiheen lyhentyminen, elinkaarikustannusten pieneneminen.

Palaa tuotteiden yleisnäkymään