Innovaatiot

MOTOMAN HC10
MOTOMAN HC10

Yhteistyörobotti

Ihmisen kanssa yhteistyötä tekevä robotti MOTOMAN HC10 on varustettu 6 akselilla. Robotin hyötykuorma on 10 kg.

Tehon- ja voimanrajoitustekniikka varmistaa operaattorin turvallisuuden pysäyttämällä robotin siinä tapauksessa, että robotti ja ihminen ovat joutuneet kosketuksiin toistensa kanssa.

MOTOMAN HC10

Watch the video

 

 

CSDA10F
CSDA10F

Kaksivartiset robotit

Kaksivartisilla roboteilla on 15 akselia, minkä tarkoituksena on päästä ihmisen kaltaiseen joustavuuteen täysin automatisoiduissa kokoonpanoprosesseissa. Tämä on paras tapa jäljitellä ihmisen käsivarren ja olkapään alueen rakennetta ja samalla kokoonpanoprosesseista tulee myös entistä nopeampia ja tarkempia.

Katso video

MS80W
MS80W

Keveys ja energiatehokkuus

Entistä kevyempien ja energiatehokkuudeltaan parempien robottien ansiosta käyttäjän on mahdollista parantaa tehokkuutta ja siten tuottavuutta myös käyttökohteissa, joissa tuotantoerät ovat vain pieniä tai korkeintaan keskikokoisia. Hämmästyttävän kevyiden tarraimien ja pistehitsauspihtien kehittäminen auttaa pienentämään energiankulutusta ja kustannuksia merkittävästi koko järjestelmässä. Olemme vieneet energiatehokkuuden parantamisen huippuunsa prosessien tehokkaan ohjelmoinnin ja optimoinnin avulla.

Katso video

Liikeratojen opettaminen
Liikeratojen opettaminen

Ihmisen ja koneen yhteistyö

Operaattorit ja robotit työskentelevät käsi kädessä—ja tekevät kaiken tämän ihmisen hyväksi. Robotin itsensä tehtävänä on vastata työturvallisuudesta. Tämä tekee henkilöstön vaaratekijöistä erottavista turva-aitauksista, suojista ja turvallisuutta valvovista antureista tarpeettomia. Näin henkilöstön ei enää tarvitse huolehtia säännöllisesti toistuvista ja erityisen rasittavista työtehtävistä. Samalla robottien vastuulle jäävien työvaiheiden laatu pysyy samalla ennallaan.